Nieuwe cursussen

Emoties, liefde en waarheid

Human Design Drieluik

Vrijdag 14 en 28 oktober, 11 november
Tijd: 12:00 – 14:00 uur

Online met Zoom

Emoties, liefde en waarheid is voor iedereen een unieke belevenis. Ons levenspad ontvouwt zich en we laten ons meevoeren om dit te ervaren. In jouw Human Design staat geschreven hoe jij emoties, de liefde en de waarheid beleeft. In dit drieluik krijg je inzicht in hoe dit voor jouw Design is en hoe dat voor anderen is.

We kijken via begrippen als Type, Authoriteit, Openheid, Definitie, Kanalen, Circuits en Profiel naar de verschilldende manieren waarop emoties, liefde en waarheid geleefd en beleefd worden.

  • Wat is een emotie, wat is een gevoel en wat is je mind?
  • Hoe blijf je jezelf, wat is jouw waarheid?
  • Wat is geconditioneerd en wat is authentiek?

We komen drie keer online samen met Zoom in les van twee uur met opname.

Kosten: € 270,00 ex btw.

Voorwaarde: Foundation Reading

 

Meld je aan hier!

 

 

 

De 12 Profielen

Startdatum: 28 november 2022

Tijd: 19:00-20:30 uur

Les 1 gratis

Duur: 6 wekelijkse lessen van 1,5 uur online met opname.

Wat is jouw rol? Dit ligt in je DNA geactiveerde Profiel.  In deze cursus leer je deze specifieke rol af te lezen en te begrijpen hoe je die uitspeelt. Je leert het verschil tussen je lijnen in je Persoonlijkheid en je Design. Je leert het gehele overzicht van de 12 Profielen en leert hoe uniek en hoe verschillend we zijn in onze rol. Deze cursus is voor iedereen die een Foundation reading heeft gehad en vanuit de Profielen wil begrijpen hoe zij zelf het beste functioneren en de mensen om hen heen beter willen begrijpen.

Alle lessen zijn live en interactief. Ze worden opgenomen en je ontvangt na afloop een download-link. Voorwaarde: Foundation Reading + LYD. Betaling kan na de start van de cursus. Deze cursus is geen erkend onderdeel van de leerweg professioneel Analist. Het is een aanvullende verdieping na het volgen van de Living Your Design cursus.

 

Kosten: €320,00 ex btw.

Meld je aan hier voor de eerste gratis les op 28 november 2022