Personal Retreat op Ibiza

 

OPTIE 1: VRIJ te bepalen locatie en periode

Je boekt je eigen B&B naar believen, in de buurt van de locatie van Human Design Coaching in Es Canar. Dit is aan de oostkust van het eiland Ibiza. Ibiza is 2,5 uur vliegen vanaf Amsterdam. Je kan op het vliegveld meteen je huurauto ophalen.

Er wordt een weekprogramma afgestemd op jouw behoeften. Er kunnen live consulten, coaching en prive cursussen over het Human Design Systeem worden ingepland. Je kan daarvoor naar het kantoor in Es Canar komen of zien elkaar op jouw locatie. Nodig is enkel een rustige plek met wifi. Je kan alleen komen of met een partner, of een groep. Inhoud van de consulten en cursus kunnen we het beste doorspreken om te kijken welke stappen je aan toe bent.

Naast het programma met Human Design Coaching krijg je, indien wenselijk, tips voor yogalessen, paardrijden in de bergen, wandelingen in de natuur, dansen, of tips voor massages of bijvoorbeeld wanneer er leuke markten zijn. Je huurt zelf een auto op het vliegveld.

Je kunt op elk moment beginnen met retreat voor te bereiden en samen te stellen door samen met Sonja een oriënterend telefoongesprek, minimaal vier weken voor je vertrek.

Vanaf 1 oktober – 20 december 2021

 

 

OPTIE 2: KERST & NIEUWJAAR RETREAT in Es Canar

Je boekt de locatie van Human Design Coaching als verblijfslocatie: een heerlijk ingericht twee slaapkamer appartement met zwembad aan zee in Es Canar.  Er wordt een retreat programma samengesteld op jouw behoeften waarin je ONLINE zoveel als wenselijk Human Design consulten, coaching en cursussen volgt. Alleen of als stel of als gezin. Daarnaast krijg je tips voor yogalessen, wandelingen in de natuur, dansen, of tips voor massages of bijvoorbeeld wanneer er leuke markten zijn of de beste locaties voor en sfeervol lunch of diner.

 

De verblijfsduur is minimaal 7 dagen en vind plaats tussen 20 december en 6 januari. Dit plan je samen met Sonja in een oriënterend telefoongesprek, minimaal vier weken voor je vertrek. Reken voor het verblijf per nacht op minimaal €125,- voor twee personen en daarnaast de bijkomende online Human Design consulten en coaching. In het appartement is een goede wifi verbinding. Je dient zelf je laptop mee te nemen voor deze online afspraken. Sonja is op dat moment in Nederland en zal vanuit Amsterdam de consulten en de organisatie verzorgen.

Prijs op basis van behoeften, verblijfsduur.

Offerte aanvraag RETREAT

Vanaf 20 december 2021 – 6 januari 2022