Ervaringsdag

Welkom!

Iedereen die al een reading heeft gehad en volop in het experiment is van het leven van zijn Design.

 

Datum: 29 juni 2024

Tijd: 14:00 – 17:00

Locatie: Amsterdam Oud West

Tijdens deze Ervaringsdag zien we ‘kennis’ uit het Human Design systeem manifesteren in gedrag en gevoel in het lichaam.

Sonja leidt en ensceneert die bijeenkomst op een wijze zodat met opstellingen en opdrachten in de ruimte de energie kan worden ervaren van de Typen, het Aura, de Strategie, de open en gedefinieerde Centra en de Profielen. Dit gaat het beste als we met een groep bij elkaar zijn.

Deze bijeenkomsten zijn een rijkdom aan ervaring!

De Ervaringsdagen zijn tot nu toe n Amsterdam georganiseerd ter afsluiting van de online Living your Design cursus. Leuk om je medestudenten na de online cursus in het echt te ontmoeten!

Aan tafel gezeten hoorde we het verschil tussen het gedefinieerde Ajna en het Open Ajna in de manier waarop ze op een vraag antwoordden. Ben je mentaal zeker van jezelf?

Het Keel Centrum stond ook centraal in een experiment: we gaan nu stil zijn. Hoe lang houden we dat vol? Wie doorbreekt de stilte als eerste? Is dat weer een Open Keel?

Met de focus op het Ego centrum gingen de gesprekken over winkelen, opkomen voor je tribe en onnodig geld uitgeven.

Toen de aandacht naar het Wortel centrum ging, werd het relaxen op de bank met de voeten omhoog en veen gesprek over de stappenteller.

Het Sacraal Centrum hebben we ook ervaren, met een gesprek over werk en over entiteiten!

Ik doe mee!