Vervolg Opleiding in Human Design

Vervolg Opleiding in Human Design

Vervolg Opleiding in Human Design

 

 

Ik ben super enthousiast over de teacher training RAVE ABC en RAVE CARTOGRAPHY die ik nu, deze zomer start!

Het is geboren tijdens mijn afgelopen reis naar Wenen, waar ik de uitnodiging had gekregen om een lezing en een workshop te geven bij de Oostenrijkse Human Design School. Dit resulteerde in een mooie weerzien met de docenten waar ik mijn opleiding tot Human Design Analist heb gevolgd, alweer zeven jaar geleden. Een cyclus is volbracht waarin ik als Generator meesterschap heb bereikt op het niveau van de LYD teachings. De mogelijkheid werd me aangeboden om verder te studeren en ook deze twee vervolg cursussen officieel te kunnen aanbieden.

In het najaar kun je dit nieuwe aanbod verwachten, te volgen als online cursussen bij Human Design Coaching.

Stay tuned!

Wil je op de lijst komen om deze opleidingen bij mij te kunnen volgen, meld je dan aan om een plekje te reserveren.

Voorwaarde deelname: Foundation Reading en Living Your Design

 

Aanvullend nieuws: mijn erkenning als docente en de aanbieding van leertrajecten is nu bij mij BTW vrijgesteld.

share

Recommended Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *