Nieuwe cursussen

2 x Masterclass Emoties

Vrijdag 3 en 10 juni 2022

Tijd: 12:00 – 14:00

Online met Zoom

Dit is DE gelegenheid om meer helderheid te krijgen op hoe emoties werken in jouw Design, je eigen gedrag en dat van anderen te begrijpen.

We kijken naar Openheid, Definitie, Kanalen, Circuits en koppelen dit aan je Type en je Profiel.

Hoe herken je het verschil tussen het emotionele proces, een gevoel en wat je mind ervan vind? Wanneer zijn verlangens correct?  Hoe blijf je JEZELF, te midden van de invloeden van anderen?

Je krijgt een theoretisch kader en gaan ervaringen uitwisselen van hoe we emoties beleven. Je leert authentiek en geconditioneerd gedrag herkennen.

Twee keer een online Zoom les van twee uur met opname.

Kosten: € 195,00 ex btw.

Meld je aan hier!

 

 

 

De 12 Profielen

Startdatum: 11 mei 2022

Tijd: 19:00-20:30 uur

Les 1 gratis

Duur: 5 wekelijkse lessen van 1,5 uur online met opname.

Wat is jouw rol? Dit ligt in je DNA geactiveerde Profiel.  In deze cursus leer je deze specifieke rol af te lezen en te begrijpen hoe je die uitspeelt. Je leert het verschil tussen je lijnen in je Persoonlijkheid en je Design. Je leert het gehele overzicht van de 12 Profielen en leert hoe uniek en hoe verschillend we zijn in onze rol. Deze cursus is voor iedereen die een Foundation reading heeft gehad en vanuit de Profielen wil begrijpen hoe zij zelf het beste functioneren en de mensen om hen heen beter willen begrijpen.

Alle lessen zijn live en interactief. Ze worden opgenomen en je ontvangt na afloop een download-link. Voorwaarde: Foundation Reading + LYD. Betaling kan na de start van de cursus. Deze cursus is geen erkend onderdeel van de leerweg professioneel Analist. Het is een aanvullende verdieping na het volgen van de Living Your Design cursus.

 

Kosten: €269,00 ex btw.

Meld je aan hier voor de eerste gratis les op 11 mei 2022