Nieuwe cursussen

De 12 Profielen

Startdatum: 8 december 2021

Tijd: 19:00-20:30 uur

Les 1 gratis

Duur: 6 wekelijkse lessen van 1,5 uur online met opname.

Wat is jouw rol? Dit ligt in je DNA geactiveerde Profiel.  In deze cursus leer je deze specifieke rol af te lezen en te begrijpen hoe je die uitspeelt. Je leert het verschil tussen je lijnen in je Persoonlijkheid en je Design. Je leert het gehele overzicht van de 12 Profielen en leert hoe uniek en hoe verschillend we zijn in onze rol. Deze cursus is voor iedereen die een Foundation reading heeft gehad en vanuit de Profielen wil begrijpen hoe zij zelf het beste functioneren en de mensen om hen heen beter willen begrijpen.

Alle lessen zijn live en interactief. Ze worden opgenomen en je ontvangt na afloop een download-link. Voorwaarde: Foundation Reading. Betaling kan na de start van de cursus.

 

Kosten: €250,00 ex btw.

Meld je aan hier voor de eerste gratis les op 8 december 2021

 

 

Kanalen en Poorten

Startdatum: 24 januari 2022

Tijd: 19:00 -20:30 uur

Les 1 is gratis.

Duur: 13 wekelijkse lessen online met opname. Daarna besluit je of je doorgaat. De betaling kan na de start van de cursus.

Op vele verzoek is hier de cursus met een verdiepende uitleg van de 36 Kanalen en de bijbehorende Poorten. Nadat je je Reading hebt gehad en de Living Your Design cursus gevolgd, kies je dit vervolg.  Evenals de cursus over de 12 Profielen is dit geen gecertificeerde cursus, maar voor iedereen die toe is aan een verdieping in de kennis en begrijpelijke en praktische uitleg wil over deze aspecten van het Human Design Systeem. Sonja is gecertificeerd analist en LYD guide met ruim twaalf jaar ervaring in het leven van deze kennis.

 

Kosten €575,00 ex btw.

Meld je aan hier voor de gratis eerste les op 24 januari 2022