Personal Retreat op Ibiza

 

Eigen B&B, live consulten en coaching

Je boekt je eigen B&B op Ibiza in de buurt van Es Canar. Ibiza is 2,5 uur vliegen vanaf Amsterdam. Op het vliegveld haal je je huurauto op.

Er wordt een weekprogramma afgestemd op jouw behoeften. Dit bestaat uit live consulten, coaching en prive cursussen over het Human Design Systeem. Deze vinden plaats op het kantoor in Es Canar of op jouw locatie. Op jouw locatie is nodig: een rustige plek met wifi. Je komt alleen, met een partner of in een groep. Inhoud van de consulten en cursus worden in een intake gesprek vastgelegd.

Naast het programma met Human Design Coaching krijg je contacten voor yoga, paardrijden, hikes, ecstatic dance sessies, massages aan huis en leuke markten.

Begin je retreat vorm te geven met een oriënterend telefoongesprek, minimaal vier weken voor je vertrek.

Periodes:

1 oktober – 20 december 2021

10 januari – 1 april 2022

 

 

KERST & NIEUWJAAR in Es Canar

Je verblijft in een heerlijk ingericht twee slaapkamer appartement met zwembad aan zee in Es Canar.  Er wordt een retreat programma samengesteld op jouw behoeften waarin je ONLINE Human Design consulten, coaching en cursussen volgt. Alleen, als stel of als gezin.

De verblijfsduur is minimaal zeven dagen tussen 20 december en 6 januari. Dit plan je in een oriënterend telefoongesprek, minimaal vier weken voor je vertrek. Reken voor het verblijf per nacht  €120,- voor twee personen en daarnaast de bijkomende online Human Design consulten en coaching. In het appartement is een goede wifi verbinding. Je dient zelf je laptop mee te nemen voor onze online afspraken.

Prijs op basis van verblijfsduur.

Vanaf 20 december 2021 – 6 januari 2022

Ja, ik wil in gesprek hierover en bel Sonja.